天よしのこだわり

揚げたての天ぷらとお酒をカジュアルに楽しめる天ぷらバル。
揚げたての天ぷらと自家製のお豆冨料理をお好きなお酒と合わせてサクッと一杯、ほっとできるひと時をお楽しみください。

Casual Tempura Bar with freshly cooked Tempura and drink.
Please stop by and enjoy our handmade fresh tempura, homemade TOFU, and your favorite drink!

天ぷらは江戸時代の屋台フード

「天ぷら」は江戸時代に生まれた屋台フード。串に刺したカジュアルな「天ぷら」は江戸の町の庶民が気軽に食べる「おやつ」「ファストフード」として愛されていました。

"Tempura" is originally street food born in Edo period. Japanese people in the era used to enjoy skewered tempura casually as "snack" or "fast food."

「天ぷらバル 天よし」では、揚げたての天ぷらを1本からでもお楽しみいただけます。
江戸時代の屋台のように気軽に戸を開けて、天ぷらとお酒をお楽しみください。

You can always enjoy fresh and authentic tempura casually, (even from one skewer)at "Tempura Bar Tenyoshi."
Please come and try our casual tempura place just like trying food stands in Edo period.

自家製の“豆冨”

「天ぷら」と並んでメニューに並ぶのが、自家製豆冨を使ったメニューの数々。
江戸時代に専門の料理本も登場したほどに人気を得ていた「豆冨」を、「天ぷらバル 天よし」では毎日手作りでご提供いたします。
大豆の優しい香りや甘み、なめらかな舌触りと濃厚なコク、自家製ならではの味わいをお楽しみください。

We are proud of our homemade TOFU as much as tempura. TOFU has been popular since Edo period, when the first specialized recipe book about TOFU was born. We make TOFU freshly everyday. You will enjoy gentle aroma of soy beans, smooth texture and rich flavor of our homemade TOFU.

三. 揚げたての天ぷらをカジュアルに You can always enjoy tempura more casually and daily

ビール、日本酒、焼酎から、ワイン、シャンパンに果実酒まで、お好きなお酒とともに。

カウンターで軽く飲みながら大将との会話を楽しんだり、グループではテーブル席でワイワイゆったり楽しんだり、思い思いのひと時をお過ごしください。

We have a wide variety of drink, such as beer, sake, spirits, wine, champagne, cocktail etc.
At TENYOSHI, you can enjoy yourself in various ways as you like, for example, drinking and talking with our master at the counter, or spending fun time with friends at a table.